O nama

TRAŽIMO PRIČE ZA VAS JER STE VI NAŠA INSPIRACIJA

Nalazimo se u samom centru Zagreba, na adresi Vlaška 7. Primijetit ćete naše šarene izloge dok šetate gradom, vozite bicikl i uživate u svježem zraku.
Kod nas ste uvijek dobrodošli. Bez obzira pada li vani kiša, dolazite li sa sunčanim naočalama ili sa svojim četveronožnim ljubimcem, slobodno uđite i uživajte u našem asortimanu. Zaljubite se u umjetnost, jedinstvenost, autentičnost kroz razne palete boja domaćih i svjetskih dizajnera. Oduševite se našim pričama koje svakodnevno tražimo za vas jer ste vi naša inspiracija.
U našoj trgovini možete pronaći proizvode koji će učiniti vaše kućanstvo posebnim, putovanja pretvoriti u nezaboravne avanture, a nakit iz naše trgovine koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ponosno ćete nositi u posebnim prilikama ili svakodnevnim događajima.
Svaki naš proizvod ima isti zadatak, a to je usrećiti vas i staviti veliki osmijeh na lice. Rađeni su sa velikom dozom ljubavi koja se prenosi na vas pa nam se uvijek rado vratite sretni i veseli. Znamo da je i velika radost usrećiti svoje najmilije, stoga poklone koje kupujete za njih, ukrašavamo na poseban način. Tako ćete i vi moći nekome pokloniti najljepši detalj čovjekovog lica - osmijeh.
Vjerujemo u talent i kreativnost. Vjerujemo u snagu vida i dodira. Vjerujemo u iznenađenja, osmijeh i snove. Vjerujemo da svu tu emociju i ljepotu ručnog rada možemo prenijeti na vas.
Veselimo vam se!
Babushka tim <3