DOMAĆI BRANDOVI NA NAŠIM POLICAMA

Predstavljamo vam naše brandove u koje ćete se zaljubiti. <3

MAJA TOMLJANOVIĆ

Inspiriraju je putovanja po svijetu i trenuci svakodnevnog života. Njezin je rad često fokusiran na žene i karakteriziraju ga jarke boje, ručno crtani stil i radosni likovi. 

M DESIGN HOME

Svi proizvodi su 100% unikatni jer sve rade ručno, od miješanja raznih nijansi do samog dizajna i krajnjeg izgleda. Inspiraciju pronalaze u svemu: promjenama godišnjih doba, trenutnim trendovima, nostalgiji za retro predmetima. Biraju drvo, jasmonite i kombinaciju kako bi proizvodi bili što kvalitetniji i smanjili otpad.

EJLA

Ejla je brend ručnorađenih razglednica iz područja Hrvatske. Biraju motive koji prikazuju ljepotu Hrvatske i samoga grada Zagreba. U suradnji sa ilustratoricom Matejom Kovač stvaraju predivne uspomene koje ćete rado ponijeti doma.

LIVING LIST

Svi uzorci i ilustracije ručno su skicirani i digitalno oslikani prije nego što se digitaliziraju i transformiraju u proizvode za dom, modne dodatke i umjetnička djela. Tkanine koje su korištene su prani pamuk, lan imješavine pamuka i lana. Tkanine, proizvodi za dom i uredski materijal kao i umjetnička djela tiskaju se i proizvode u Hrvatskoj.

TRAVERSA

Traversa je ujedno i njihov način način života. Samoodrživ,opušten i slobodan svijet kreativnog rada. Ona znači i ulazak u radionicu, dodir s glinom ilončarskim kolom, znači uzeti kist u ruke i namjestiti štafelaj s papirom ili platnom, pustiti da se po traversi razliju sve vrste slikarskih i keramičkih boja.

BILJKOBORCI

Najlakši put do vlastitog vrta uz malo muke, a puno sreće. Najšarmantnije biljke u gradu. Za sve neodlučne biljkoborce postoje i čašice koje kriju iznenađenje.

GEMMA LUTUM

Naziv brenda u prijevodu znači „dragulj od gline“. Naušnice su u potpunosti ručno izrađene. Glazirane su ne-olovnim glazurama, te time i sigurne za zdravlje. Vrlo su lagane za nošenje. Ukrasni dodaci su od srebra, mesinga i nehrđajućeg čelika. 

MONSIEUR DORIAN

Monsieur Dorian naziv je malog brenda koji je osnovala hrvatska ilustratorica Dora Barbarić. Svojim bajkovitim ilustracijama mlada nas umjetnica vodi na likovno putovanje hrvatskim gradovima i otocima. Inspirirano mediteranskim ljetom i pastelnim bojama.

KAT'S CLAY

Kat’s Clay Studio je indie studio keramike koji ručno kreira keramički nakit i proizvode za svakodnevnu upotrebu te njima poziva da svaki svoj dan učinite barem malo posebnijim. 

ODEATA CERAMICS

Priča o Odeati, priča o beskrajnim mogućnostima, ljubavi, magiji i sreći. Želja im je da njihovi predmeti koje stvaraju u radionici prenesu osjećaj koji pažljivo utiskuju u njih, dajući mir i da je apsolutno sve moguće iostvarivo.

N3 STUDIO

Svaka linija rada utječe na drugu, a zajedničkim snagama cilj je stvoriti jedinstvene interijere i obogatiti svakodnevno iskustvo daškom umjetnosti.

ANKA JEWELRY

Anka nakit nosi ime majke vlasnice branda. Kao što svaka majka njeguje svoje dijete i mi želimo pružiti isti osjećaj u obliku nakita. Zato u nakitu Anka donose neobrađeno poludrago kamenje koje je poznato po svojoj iscjeliteljskoj moći i nevjerojatnoj količini mudrosti iz iskustva mnogih transformacija tijekom godina.

PETRA CERAMICS

Izrađuje funkcionalno posuđe i keramiku za uređenje doma. Kao i kod svakog ručno rađenog keramičkog rada, svaki je komad jedinstven sa svojim karakterom. Komadi izazivaju pozitivne emocije i inspiriraju vas da živite život u kojem se okružujete pravim materijalnim, smislenim i lijepim stvarima.

STELLA ROSEA

Brand ispred kojega stoji talentirana šesnaestogodišnja djevojka, a svoje ideje i inspiraciju prebacila je u predivne tematske naljepnice.

AZENA NATURALS

Prirodna kozmetika obogaćena originalnom bazom (mješavina biljnih ulja) ima mnoge prednosti u njezi kože i stimuliranju prirodnih mehanizama kože kao što su pravilno lučenje sebuma, elastičnost, imunitet i sjaj kože.

MATEJA KOVAČ

Ilustracije neovisne o izdavaštvu ili grafičkom dizajnu, omogućile su joj je da razvije ilustracije u specifičnom stilu kao samostalne umjetničke proizvode.

YERA CERAMICS

Svaki proizvod savršeno se uklapa u minimalistički i moderan dom, obogaćujući ga jedinstvenom estetikom i osobnošću. Ljubav prema stvaranju umjetnina na lončarskom kolu i stalno istraživanje novih kreacija neke su od Borninih najvećih strasti, zbog čega je stvorio brend koji sve to objedinjuje.

SORINELE

Brand koji se bavi ručnom izradom od akrilnog stakla i svilenog konca. Nakit čiji detalji i boje pričaju priču.

PAPER DESIGN HR

Rokovnici i bilježnice su velika ljubav koje je prerasla u posao. Osim dizajna bave se i njihovom proizvodnjom, kako bi zaokružili priču hrvatskog proizvoda.

VILINROSA

VilinRosa hrvatski je brend koji se bavi ručnom izradom nakita od epoxy smole iza kojega stoji vlasnica Katarina. Njen nakit protkan je prirodnim materijalima poput lišća, cvijeća i školjaka koje rado skuplja u svojim avanturama.

ANNIKA CERAMICS

Brand koji čine Ana i Nika, mlade kreativke i sestrične koje se bave ručnom izradom keramike. Šalice sa svojim jedinstvenim dizajnom odličan su dodatak za dom i mogu uljepšati svaki kutak vašeg prostora.

FANTEA

Fantea je mali brand i posao koji iz dana u dan raste i razvija se. Vlasnica Matea svoju ljubav prema ručnome radu prikazuje kroz razne makrame ideje, a njeni proizvodi razveselit će najmlađe i najstarije.

DARMA

Drveni nakit prepun šarenih boja i zanimljivog dizajna. Svoj svakodnevni stil upotpunite uz raznoliku paletu koju nudi vlasnica Jelena.

GO RETRO

Proizvodi su inspirirani tradicijom i ručno izrađeni za modernog gospodina. U GoRetrou kombiniraju retro estetiku sa suvremenim stilovima kako bi stvorili spoj starog i novog, s osobnim pečatom.